Sisteme de irigatii – pentru recolte bogate

Vezi oferta de pret irigare prin picurare

            De la profesionisti pentru profesionisti – Sisteme de irigatii profesionale produse in Israel la cele mai inalte sandarde si tehnologii dar la cele mai bune preturi.

          Va oferim solutii complete pentru instalarea unui sistem de irigatii de la motopompe sau pompe electrice, conducte de aductiune din material PVC precum si sistemul propriu-zis cu accesoriile necesare pentru instalarea in camp.

          Aceste sisteme de irigatii pot fi:

     ~Linii de picurare de inalta performanta sub forma de:

-banda de picurare cu distante intre picuratori de 10-15-20-30-50 cm de diferite dimensiuni si grosime a peretelui variabila care poate fi intre 5-25 mil in functie de tipul de cultura si numarul de sezoane (ani) in care este utilizat;

-tub de picurare cu distante intre picuratori de 20-30-50 cm sau fara picuratori si care poate fi simplu sau cu preiune compensate

     ~Aspersoare de înaltă calitate cu debite mari și rază de 12-15 m, pentru pepiniere sau cultura mare precum și cu debite și presiuni mai mici, cu aspersie fină pentru culturi legumicole. Acestea pot fi rotative simple sau cu unghi reglabil si distanta de bataie reglabila.

     ~Sisteme irristand profesionale instalate pe conducte de diferite diametre flexibile usor adaptabile pentru diferite tipuri de culturi si pe care se instaleaza diferite tipuri de aspersoare. Aceste sisteme au o durata de viata lunga se pot folosi multi ani si pot fi adaptate la orice tip  de cultura.

     ~Microaspesoare cu aspersie fina sau ceata folosite mai ales pentru culturile din sere solarii sau alte spatii protejate.

Contact: ing. Orlaie Filip

Tel. 0749513431

Email: sisteme_irigatii@yahoo.com

www.sisteme-irigatii-ro.ro

 

Print Friendly