Sisteme de irigatii

Sisteme de irigatii – pentru recolte bogate

www.sisteme-irigatii-ro.ro

            De la profesionisti pentru profesionisti – Sisteme de irigatii profesionale produse in Israel la cele mai inalte sandarde si tehnologii dar la cele mai bune preturi.

            In agricultura din zilele noastre pentru a obtine productii ridicate si de calitate la majoritatea culturilor trebuie instalat un sistem de irigare care sa asigure un randament maxim si totodata un profit maxim. Deci apa inseamna bani. Investitia in sisteme de irigatii este una sigura si eficienta care la anumite culturi poate aduce spouri mai mari de 100%. Investeste inteligent.

           Vezi articol Seceta face ravagii…

           Va oferim sisteme de irigatii personalizate pentru fiecare cultura precum si consultanta gratuita pentru proiectarea si instalarea oricarui tip de sisteme de irigatii si deasemenea executam proiecte la cheie pentru suprafete mai mari si mai compexe.

          Va oferim solutii complete pentru instalarea unui sistem de irigatii de la motopompe sau pompe electrice, conducte de aductiune din material PVC precum si sistemul propriu-zis cu accesoriile necesare pentru instalarea in camp.

          Aceste sisteme de irigatii pot fi:

     ~Linii de picurare de inalta performanta sub forma de:

-banda de picurare cu distante intre picuratori de 10-15-20-30-50 cm de diferite dimensiuni si grosime a peretelui variabila care poate fi intre 5-25 mil in functie de tipul de cultura si numarul de sezoane (ani) in care este utilizat;

-tub de picurare cu distante intre picuratori de 20-30-50 cm sau fara picuratori si care poate fi simplu sau cu preiune compensate

     ~Aspersoare de înaltă calitate cu debite mari și rază de 12-15 m, pentru pepiniere sau cultura mare precum și cu debite și presiuni mai mici, cu aspersie fină pentru culturi legumicole. Acestea pot fi rotative simple sau cu unghi reglabil si distanta de bataie reglabila.

     ~Sisteme irristand profesionale instalate pe conducte de diferite diametre flexibile usor adaptabile pentru diferite tipuri de culturi si pe care se instaleaza diferite tipuri de aspersoare. Aceste sisteme au o durata de viata lunga se pot folosi multi ani si pot fi adaptate la orice tip  de cultura.

     ~Microaspesoare cu aspersie fina sau ceata folosite mai ales pentru culturile din sere solarii sau alte spatii protejate.

Contact: ing. Orlaie Filip

Tel. 0749513431

Email: sisteme_irigatii@yahoo.com

www.sisteme-irigatii-ro.ro