Pepinierele Hida – Pepiniere autorizate la standarde Europene

  • Pepinierele Hida este cel mai pepinierele hidaimportant producător de material săditor de căpșun și arbusti fructiferi din Transilvania, având o experiență de peste 10 ani în domeniul pomicol și furnizând în toata țara plante de calitate bine adaptate in tara noastra.
  • Suntem o echipă de profesioniști pregatiți să întampinăm problemele clienților nostri cu soluții eficiente, care sa aducă succes culturilor dumneavoastră înființate cu plante din pepinierele noastre care sunt în conformitate cu standardele Europene.
  • o echipaAm reușit să ne impunem pe piață cu un material biologic de foarte bună calitate, la un preț scăzut. Plantele noastre pot fi însoțite de un Document de caliate și conformitate al furnizorului, factura și alte documente care care asigură garanția calității.
  • Până în prezent s-au înființat sute de ha de plantații de căpșuni, zmeur, coacăz negru, mur, coacăz roșu și livezi de pomi cu material săditor din pepinierele noastre cu succes și rezultate deosebite.
  • Vă oferim, în fiecare an, o paletă largă de soiuri timpurii, mijlocii și tardive, care asigură cerințele pieței.

oferta
descarcapdfdescarcaword

Program de lucru

Zilnic: intre 9.00-17.00

Sambata: inchis

Contact rapid
Tel: 0755761021
0723260107
 Email: pepinierehida@yahoo.com

Stoloni de căpșuni

  • capsuniLa Hida producem plante de capsuni din categoria biologica CERTIFICAT, sub inspectia ITCSMS Satu-Mare si UFSalaj. Vă oferim plante viguroase din soiuri foarte productive, rezistente la boli și cu fructe mari, ferme, aromate. 
  • Sucesul unei culturi la capsun depinde mult de calitatea materialului saditor utilizat pentru plantare… Citeste mai mult…

Arbuști fructiferi

  • arbustiPentru diversificarea productiei si folosirea terenurilor mai putin pretabile altor culturi am înfiintat o drajoniera autorizata de zmeur si o butasiera de coacaz negru în care producem plante sanatoase in fiecare an.
  • Avem o paleta larga de soiuri si specii de arbusti atat specii comune cat si exotice, introduse mai nou in cultura in tara noastra. Vezi mai mult...

Produse pentru agricultura

Sisteme de irigare prin picurare și aspersie la pret de producător

Îngrășăminte pentru capșuni și alte culturi cu nano-particule.

folie mulcireFolie de mulcire pentru capsuni de calitate care rezista in cultura 3-4 ani, fabricată în Israel.