Pepiniera autorizata

Pepinierele Hida este cel mai important producător de material săditor de căpșun și arbusti fructiferi din Transilvania, având o experiență de peste 10 ani în domeniul pomicol și furnizând în toata țara plante de calitate bine adaptate condițiilor din România.

O echipa de specialisti!

Suntem o echipă de profesioniști pregatiți să întampinăm problemele clienților nostri cu soluții eficiente, care sa aducă succes culturilor dumneavoastră înființate cu plante din pepinierele noastre care sunt în conformitate cu standardele Europene.

PEPINIERELE HIDA - plante certificate, sanatoase

  • Am reușit să ne impunem pe piață cu un material biologic de foarte bună calitate, la un preț scăzut. Plantele noastre pot fi însoțite de un Document de caliate și conformitate al furnizorului, factura și alte documente care care asigură garanția calității și sunt necesare pentru obținerea de subvenții și fonduri europene.
  • Până în prezent s-au înființat sute de ha de plantații de căpșuni, zmeur, coacăz negru, mur, coacăz roșu și livezi de pomi cu material săditor din pepinierele noastre cu succes și rezultate deosebite. Vă oferim, în fiecare an, o paletă largă de soiuri timpurii, mijlocii și tardive, care asigură toate cerințele pieței.

Stoloni de capsuni

  • La Hida producem plante de capsuni din categoria biologica CERTIFICAT, sub inspectia ITCSMS Satu-Mare si UFSalaj. Vă oferim plante viguroase din soiuri foarte productive, rezistente la boli și cu fructe mari, ferme, aromate.

Arbusti fructiferi

  • Pentru diversificarea productiei si folosirea terenurilor mai putin pretabile altor culturi am înfiintat o drajoniera autorizata de zmeur si o butasiera de coacaz negru în care producem plante sanatoase in fiecare an.